Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling [SOLVED]

Aankondigen nieuwe producten, beurzen, kan je hier kwijt.
houseofdreams
Berichten: 185
Lid geworden op: wo 20 jul 2011, 18:44

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door houseofdreams » ma 19 feb 2018, 16:02

even voor alle duidelijkheid: de volgende afbeelding klopt toch qua logica van gebruikersnaam/wachtwoord?
giraDCSpassword.jpg
giraDCSpassword.jpg (113.97 KiB) 1125 keer bekeken
Want het is toch raar dat het in een richting wel werkt, maar niet in de andere.

charlez
Berichten: 150
Lid geworden op: do 28 feb 2013, 21:07

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door charlez » ma 19 feb 2018, 19:08

Nee, is niet correct.

Je moet zelfde login en pwd in dcs ingeven als in experte in dcs menu.

Zie foto hieronder.
expert.jpg
expert.jpg (80.76 KiB) 1122 keer bekeken

houseofdreams
Berichten: 185
Lid geworden op: wo 20 jul 2011, 18:44

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door houseofdreams » ma 19 feb 2018, 19:22

@charlez, is het goed als ik even een screenshot maak, van alle plaatsen waar ik een login/wachtwoordcombinatie heb en daar dan letters bij zet? Zo kan je dan aangeven welke login ik dan uiteindelijk moet ingeven, want ik geraak er niet meer aan uit :oops:
DCS password summary.jpg
DCS password summary.jpg (142.58 KiB) 1119 keer bekeken
- A & B is hetzelfde login / wachtwoord.
- C & D zijn ook hetzelfde login / Wachtwoord. (andere combinatie als bij A & B)
- E is hetzelfde wachtwoord als C & D, maar met een andere login.

Als hier uberhaupt nog aan uit te geraken is :/

747driver
Berichten: 1330
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door 747driver » ma 19 feb 2018, 19:43

Makkelijkste lijkt me 1 wachtwoord en 1 login ;)

charlez
Berichten: 150
Lid geworden op: do 28 feb 2013, 21:07

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door charlez » ma 19 feb 2018, 19:56

A en D moeten hetzelfde zijn.

charlez
Berichten: 150
Lid geworden op: do 28 feb 2013, 21:07

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door charlez » ma 19 feb 2018, 19:57

747driver schreef:
ma 19 feb 2018, 19:43
Makkelijkste lijkt me 1 wachtwoord en 1 login ;)
Heel veilig ook :lol:

houseofdreams
Berichten: 185
Lid geworden op: wo 20 jul 2011, 18:44

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door houseofdreams » ma 19 feb 2018, 20:04

Ik ga beide opties nog eens proberen straks, ik hou jullie op de hoogte. Alvast bedankt voor de hulp!

houseofdreams
Berichten: 185
Lid geworden op: wo 20 jul 2011, 18:44

Re: Gira DCS + Quadclient + IP Camera + logische schakeling

Bericht door houseofdreams » ma 19 feb 2018, 23:46

YESSSSSS!!!!

Het werkt!!
DCSRecieve.jpg
DCSRecieve.jpg (69.13 KiB) 1103 keer bekeken
Gebruikersnaam / wachtwoord in A & D hetzelfde, herstarten van DCS en HS en succes... Thanks guys voor de hulp en vooral voor het geduld :D

Nu kan ik verder gaan nadenken over extra functionaliteit, maar voorlopig wordt de camera al mooi naar de vooropgestelde preset gestuurd enz.

Plaats reactie