Gira G1 bedieningspaneel

Alle vragen of opmerkingen betreffende EIB-KNX hardware kan je hier kwijt.
charlez
Berichten: 150
Lid geworden op: do 28 feb 2013, 21:07

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door charlez » do 26 apr 2018, 19:25

Let wel op dat (nog) niet alle functies beschikbaar zijn en sommige nooit beschikbaar zullen zijn.

Lijst is de vinden op gira website.

747driver
Berichten: 1328
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door 747driver » do 26 apr 2018, 19:48

En kun je kiezen tussen QC weergave en "gewone" weergave of moet je hem dan opnieuw programmeren?

charlez
Berichten: 150
Lid geworden op: do 28 feb 2013, 21:07

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door charlez » do 26 apr 2018, 21:34

747driver schreef:
do 26 apr 2018, 19:48
En kun je kiezen tussen QC weergave en "gewone" weergave of moet je hem dan opnieuw programmeren?
Nee, firmware opnieuw laden.

747driver
Berichten: 1328
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door 747driver » vr 27 apr 2018, 00:03

Ok.
Dré, steekt die temp sensor onder het display uit dan?
Foto?

Dré
Berichten: 646
Lid geworden op: do 04 feb 2010, 18:05

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door Dré » vr 27 apr 2018, 17:20

Hierbij een foto, hij steekt er dus inderdaad onderuit, en het meest stomme daar aan vind ik nog wel dat ze het niet net zo breed hebben gemaakt als de G1 zelf, dan had het al een heel stuk minder opgevallen.
Bijlagen
G1 en thermostaat.jpg
G1 met links onder de externe thermostaat
G1 en thermostaat.jpg (53.64 KiB) 571 keer bekeken

747driver
Berichten: 1328
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door 747driver » vr 27 apr 2018, 17:31

Ai, dat ziet er wat minder uit.
Nou ja, ik zie wel of ik 'm installeer.

Dré
Berichten: 646
Lid geworden op: do 04 feb 2010, 18:05

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door Dré » vr 27 apr 2018, 17:45

De Thermostaat is natuurlijk een optie, die hoef je er niet bij te nemen en zeker niet als je hem wilt gaan gebruiken voor client van de HS.

Als ik er nu aan denk, denk ik zelfs dat je er dan ook niks aan hebt. Maar ook daar heb ik nog niet verder naar gekeken.
Maar als ik me niet vergis kun je na dat je de fw voor de HS client hebt geinstalleerd verder niks meer met dat ding doen, dan als client gebruiken.

ferry
Berichten: 79
Lid geworden op: do 19 feb 2009, 19:09
Locatie: NL

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door ferry » vr 27 apr 2018, 19:33

Ik zou hem niet als client gebruiken. De GUI van de G1 ziet er iets hipper uit als de GUI van de quadclient welke meer anno 2010 is.
Maar ja dat is persoonlijk. De meest gebruikte functie welke ik gebruik en mijn kinderen ook is de volvlak bediening welke bij mij een scene afroept.
Deze voor mij zeer nuttige functie mis je dan ;) . Maar het blijft een kwestie van smaak natuurlijk.

747driver
Berichten: 1328
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door 747driver » vr 27 apr 2018, 21:20

Denk dat je gelijk hebt Ferry.
Inmiddels mailtje gestuurd naar de leverancier in D met de vraag of die temp sensor nog kan worden gecancelled.
Verwacht er niet veel van aangezien ie het zelf moest bestellen en dat waarschijnlijk vandaag is gebeurt.
Zojuist de Gira Project Assistant geïnstalleerd...

747driver
Berichten: 1328
Lid geworden op: za 19 feb 2011, 10:06

Re: Gira G1 bedieningspaneel

Bericht door 747driver » ma 14 mei 2018, 21:39

Hoe zet je de G1 in je ETS project?

Plaats reactie