Newbie: twee projecten op zelfde bus

Problemen, Tips of tricks met ETS programmatie post je hier.
Plaats reactie
ezjurgen
Berichten: 39
Lid geworden op: di 31 jan 2012, 23:22

Newbie: twee projecten op zelfde bus

Bericht door ezjurgen » vr 01 dec 2017, 23:06

Eerste post 😏

Situatie:
Eigen huis voorzien met 60 hager producten TP en RF met tx100 software
Net ets gekocht maar geen mogelijkheid om tx100 project in ets in te lezen is me verteld

Vraag:
Kan ik op dezelfde bus een drukknop en een actor resetten en in ets programmeren en zo stillekes aan alle componenten in mijn ets krijgen? (als een actor viervoudig is neem ik natuurlijk alle knoppen die die vier schakelingen bedienen mee)

Merci!

egfdevos
Berichten: 921
Lid geworden op: vr 26 jul 2013, 07:31
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen, Nederland

Re: Newbie: twee projecten op zelfde bus

Bericht door egfdevos » za 02 dec 2017, 07:41

Ja
Edwin

ezjurgen
Berichten: 39
Lid geworden op: di 31 jan 2012, 23:22

Re: Newbie: twee projecten op zelfde bus

Bericht door ezjurgen » za 02 dec 2017, 08:49

😀 super
Ik moet wel enkel zien uit te zoeken welke adressen de tx 100 gebruikte en andere adresssen gebruiken in ets?

egfdevos
Berichten: 921
Lid geworden op: vr 26 jul 2013, 07:31
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen, Nederland

Re: Newbie: twee projecten op zelfde bus

Bericht door egfdevos » za 02 dec 2017, 13:04

of precies dezelfde.
Groeps monitor aanzetten en even meekijken welke er waarvoor gebruikt worden.
Als alles over is kun je het eens allemaal opschonen.
Edwin

ezjurgen
Berichten: 39
Lid geworden op: di 31 jan 2012, 23:22

Re: Newbie: twee projecten op zelfde bus

Bericht door ezjurgen » zo 03 dec 2017, 09:56

Werkt perfect zoals je zei Edwin, bedankt!

Plaats reactie